opc_loader

Menu

ADVIES OP MAAT?

MAIL

OF

BEL: 085 - 043 30 27

Filters
Merk
Warmtebron
Aantal groepen
Accessoires
Behuizing
Levertijd

Vloerverwarming verdelers

 
Naast dat je verdeler uit het aantal juiste groepen moet bestaan, zit er ook nog een verschil tussen hoge- en lage temperatuur verdelers. De keuze hiervoor is afhankelijk van de warmtebron (CV-ketel, stadsverwarming of warmtepomp). Daarnaast kan je ook nog de keuze maken tussen verschillende behuizingen. 
 

Gebruik de handige filters om de juiste vloerverwarming verdeler voor jouw project snel te vinden. 

171 Artikelen


Vloerverwarming verdeler kiezen

Om het warme water door de vloerverwarmingbuizen te laten stromen en de ruimte te verwarmen, heb je een vloerverwarming verdeler nodig. Dit regelsysteem is de kern van je vloerverwarming. Een vloerverwarming verdeler is er in verschillende soorten en verschillende groepen. Het benodigde aantal groepen van een vloerverwarming verdeler is afhankelijk van de oppervlakte van je ruimte. Je kan hier een handig overzicht lezen waarin staat uitgelegd welke vloerverwarming verdeler bij jouw situatie past. 
 

Vloerverwarming verdeler bestellen bij warmwinkel.nl

Bij ons bestel je verdelers van de hoogste kwaliteit voor een extreem lage prijs. Daarnaast kunnen wij veel verdelers uit ons assortiment al de volgende dag leveren. En heb je vragen over onze verdelers of wil je advies ontvangen over het gebruik hiervan, dan staat ons team op werkdagen altijd voor je klaar. Je kan hier direct contact opnemen