opc_loader

Menu

Snelle levering
Lange garantieperiodes
Persoonlijk advies
14 dagen retourrecht

ADVIES OP MAAT?

MAIL

OF

BEL: +31 (0)85-043 30 27

Alles onder één dak

WarmWinkel.nl en ElektrischeVerwarming.nl werken direct samen met importeurs Profort en ACA Groothandel, welke o.a. een selectie A-merken van Europese duurzame fabrikanten importeren. Zo voeren we bekende merken als Adax,  Thermotec, Thermor, Ohle, EnergoInfra en Konighaus. Daarbij staan we al meer dan 35 jaar bekend om kwaliteit, service, ons advies en maatwerk. Zo geven wij als officiële Adax aanbieder bijvoorbeeld als enige in de markt zeven jaar garantie. Daarnaast geven we op een aantal Robot vloerverwarming verdelers 25 jaar garantie en op de complete vloerverwarming sets van de Nederlandse A merk fabrikant Provarmo 10 jaar garantie met daarbij nog de laagste prijsgarantie. 

De producten uit ons assortiment worden over het algemeen gebruikt door vakspecialisten in de installatiebranche. Maar met deze webshop maken we het ook voor particulieren mogelijk om onze producten te gebruiken. Wij bezorgen de producten veilig bij je thuis, zowel in Nederland als in België. Met onze kennis en ervaring zorgen we ervoor dat zowel het product als onze service aan je verwachtingen voldoet.
   


Advies en maatwerk

Ons team van experts kan goed met je meedenken in het vinden van de juiste warmteoplossing voor jouw situatie. Daarnaast kunnen we je helpen met het berekenen van de benodigde warmtecapaciteit voor je ruimte. Je kan hierover altijd contact met ons opnemen.


De beste kwaliteit voor scherpe prijzen

We streven ernaar om onze producten tegen de scherpste prijzen te leveren. Dit kunnen we waarmaken door goede afspraken te behouden met grote leveranciers en fabrikanten. Daarnaast kunnen we bijna altijd direct uit eigen voorraad leveren, waardoor we goede service en een snelle levertijd kunnen garanderen.    


Contact

Wageningselaan 62

3903 LA Veenendaal

Telefoon: 085 - 0823 261

E-mail: info@warmwinkel.nl


  

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=modern theme=dark color=#ec008b show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=280px height=290px interval=5000 language=nld]