opc_loader

Menu

 
 

ADVIES OP MAAT?

MAIL

OF

BEL: 085 - 043 30 27

Alles onder één dak

Op warmwinkel.nl vind je alles voor het verwarmen van je woning, kantoor of ander project. Wij verkopen producten van bekende merken zoals VTE, Robot, Möhlenhoff, PenTec, Watts en Smith's. Naast dat wij de meeste producten voor een extreem lage prijs kunnen aanbieden, hebben wij ook alle kennis in huis om je te helpen met het vinden van de juiste producten voor je verwarmingsproject. Je kan ons tijdens openingstijden dan ook altijd bellen of mailen voor passend advies. 

De producten uit ons assortiment worden over het algemeen gebruikt door vakspecialisten in de installatiebranche. Maar met warmwinkel.nl maken we het ook voor particulieren mogelijk om deze producten te gebruiken. Wij bezorgen de producten veilig op de gewenste locatie, zowel in Nederland als België.

Met onze kennis en ervaring zorgen we ervoor dat zowel het product als onze service aan je verwachtingen voldoet.
   


Advies en maatwerk

Ons team van experts kan goed met je meedenken in het vinden van de juiste warmteoplossing voor jouw situatie. Daarnaast kunnen we je helpen met het berekenen van de benodigde warmtecapaciteit voor je ruimte. Je kan hierover altijd contact met ons opnemen.


De beste kwaliteit voor scherpe prijzen

We streven ernaar om onze producten tegen de scherpste prijzen te leveren. Dit kunnen we waarmaken door goede afspraken te behouden met grote leveranciers en fabrikanten. Daarnaast kunnen we bijna altijd direct uit eigen voorraad leveren, waardoor we goede service en een snelle levertijd kunnen garanderen.    


Contact

Wageningselaan 62

3903 LA Veenendaal

Telefoon: 085 - 0823 261

E-mail: info@warmwinkel.nl


  

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=modern theme=dark color=#ec008b show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=280px height=290px interval=5000 language=nld]