opc_loader

Menu

 â€‹

ADVIES OP MAAT?

​MAIL

OF

​BEL: +31 (0)85-043 30 27

Vloerverwarming regelingen


Met een vloerverwarming regeling kan je de vloerverwarming in je ruimte gemakkelijk monitoren en regelen. Er zijn verschillende regelingen waaruit je kan kiezen: draadloos, bedraad, met touchscreen en zelfs met wifi. Aan jou de keuze! 

 


Regelingen voor vloerverwarming

Vloerverwarming naregeling verwijst naar het proces van het aanpassen en beheren van de temperatuur van een vloerverwarmingssysteem. Vloerverwarming is een efficiënte en comfortabele manier om een ruimte te verwarmen door warm water door buizen of elektrische verwarmingselementen onder de vloer te laten stromen. De naregeling is belangrijk om ervoor te zorgen dat de vloer de gewenste temperatuur behoudt en dat de kamer op een comfortabele en efficiënte manier wordt verwarmd.

Er zijn verschillende manieren om de naregeling van vloerverwarming te realiseren:

 1. Thermostaten: De meest voorkomende manier om vloerverwarming te regelen, is door middel van thermostaten. Deze kunnen handmatig of programmeerbaar zijn. Programmeerbare thermostaten stellen je in staat om de temperatuur gedurende de dag aan te passen aan je behoeften, zoals het verlagen van de temperatuur 's nachts wanneer je slaapt of wanneer je niet thuis bent.

 2. Zoneregeling: In grotere gebouwen of huizen met meerdere kamers kan zoneregeling worden toegepast. Dit betekent dat verschillende delen van het vloerverwarmingssysteem afzonderlijk kunnen worden geregeld, zodat je de temperatuur in verschillende kamers kunt aanpassen.

 3. Vloersensoren: Vloerverwarmingssystemen kunnen worden uitgerust met vloersensoren die de temperatuur van de vloer meten. Op basis van deze metingen kan het systeem automatisch de watertoevoer aanpassen om de gewenste temperatuur te handhaven.

 4. Buitenvoeler: Sommige geavanceerde systemen maken gebruik van buitenvoelers om de verwarming aan te passen op basis van de buitentemperatuur. Bij koud weer kan het systeem de watertemperatuur verhogen om de ruimte snel op te warmen.

   

Watts Vision met Centrale touchscreen:

Touch screen centrale met kleurenscherm 4,3", RF-communicatie 868 MHz met Watts protocol. WIFI communicatie (2,4 GHz) geschikt voor smart phone (iOS, Android) en webpagina.
50 zones (verwarming, verlichting, etc.). Gratis apps (iOS, Android). Zowel lokale als externe toegang/aansturing via webpagina. Intuïtieve bediening. Geschikt voor een brede range van toepassingen. Automatische synchronisatie met alle aangesloten apparaten.
 

 • Geschikt voor het Watts Vision Systeem
 • Eenvoudig te updaten met continue uitbreidend gamma aan producten
 • Energiemeting voor elektrische apparaten
 • Aansturing elektrische (vloer) verwarming
 • Aansturing elektrische panelen/radiatoren en standaard radiatoren
 • Schakeling voor verwarming en elektrische apparaten

 1. Smart Home-oplossingen: Met de opkomst van slimme technologieën kun je je vloerverwarmingssysteem vaak op afstand bedienen via een smartphone-app. Dit stelt je in staat om de temperatuur op elk gewenst moment aan te passen, zelfs als je niet thuis bent.


De juiste naregeling is essentieel om ervoor te zorgen dat je vloerverwarmingssysteem efficiënt werkt, comfort biedt en energie bespaart. De specifieke methode van naregeling die je kiest, hangt af van de grootte van de ruimte, je persoonlijke voorkeuren en het type vloerverwarmingssysteem dat is geïnstalleerd. Het is belangrijk om de instructies van de fabrikant te volgen en eventueel professioneel advies in te winnen bij de installatie en het beheer van je vloerverwarmingssysteem.