opc_loader


Levering

Producten voor 15:30 uur besteld de volgende dag in huis, van maandag tot vrijdag.

     

Levering op uw werkadres:

Wanneer u hele dagen werkt en het makkelijk vindt om uw bestelling op u werkadres  te ontvangen, kunt u dit in het bestelproces onder nieuw afleveradres aangeven. Uw bestelling wordt dan op uw werkadres afgeleverd. 

     

Gratis Bezorging:

Bestellingen meer dan € 49,-  worden gratis verstuurd, bij bestellingen tot €49,- berekenen wij € 9,50  aan verzendkosten. Voor Belgie gelden er andere tarieven, zie tijdens het bestel proces.

     

BEKIJK ORDER- EN VERZENDSTATUS ONLINE

U kunt de status van uw bestelling(en) altijd vinden onder 'order status' in uw account. Mocht de levertijd uitlopen, dan ontvangt u van ons tijdig bericht. Wanneer uw bestelling verzonden is, ontvangt u een e-mail met daarin een Track & Trace nummer van Packs.  Uw bestelling heeft als status 'verzonden', maar u heeft na 3 werkdagen nog niets ontvangen? Neem dan contact met ons op, dan achterhalen wij de bezorgstatus van uw bestelling bij Packs.
 

Elektrtische Verwarming en Packs gaan voor duurzaam

     

Groot vervoer:

Bij het vervoer van grote pakketten of pakketen zwaarder dan 30 kg wordt er gebruik gemaakt van een profesionele transporteur. Hier gelden de volgende afspraken:

  • De materialen worden voor de deur, op de stoep, afgeleverd. Aangezien het transport door een (groot) transportbedrijf wordt verzorgt, zult u er zelf voor moeten zorgen dat het materiaal naar binnen wordt gebracht.

  • Houd er rekening mee dat bestellingen tussen 08:00 - 18:00 afgeleverd worden, zorg ervoor dat er op het afleveradres iemand aanwezig is om de bestelling in ontvangst te nemen.