opc_loader

Menu

Snelle levering
Lange garantieperiodes
Persoonlijk advies
14 dagen retourrecht

ADVIES OP MAAT?

MAIL

OF

BEL: +31 (0)85-043 30 27

     

Retourneren?    

Retourneren is vaak een gedoe, maar dat hoeft het niet te zijn! Bij WarmWinkel.nl heb je een bedenktermijn van 14 dagen na ontvangst van het bestelde product. Om het makkelijk te maken kennen wij bijvoorbeeld een retourformulier voor de aanvraag.  Daarbij is alleen ons klantnummer en ordernummer of factuurnummer nodig (retourformulier link)  U kunt ook altijd contact opnemen met de klantenservice, en dit mailen naar info@warmwinkel.nl

     

Stappen

Terecht gekomen in ons Warmwinkel.nl retour proces? Vervelend, maar niet lastig. Hieronder hebben we stap-voor-stap uitgeschreven hoe dit proces er voor je uitziet:

  1. Meld de producten retour.
  2. Vermeld duidelijk uw klantnummer en factuurnummer.
  3. Na aanmelding krijgt u een mail bevestiging met verzendlabel toegestuurd.
  4. Print het verzendlabel uit en plak deze op de doos. Plak a.u.b. nooit de verzendlabel op de originele verpakking!
  5. Op de verzendlabel staat de datum wanneer het product wordt opgehaald.
  6. Zodra wij het pakket ontvangen, wordt jouw retour in behandeling genomen. Gemiddelde verwerkingstijd is ca. 5 werkdagen na ontvangst van de retour in ons magazijn.

    

Hoe staat het met mijn retour?    

Wil je weten wat de huidige status van je retour is? Begrijpelijk. Daarom houden we je altijd op de hoogte van de laatste status van je retour via een e-mail. Gemiddelde verwerkingstijd is ca. 5 werkdagen na ontvangst van de retour in ons magazijn. 

     

Wanneer een deelvergoeding?     

Bij zichtbare gebruikssporen, missende accessoires of een ontbrekende verpakking heb je geen recht meer op het volledige aankoopbedrag. In dit geval krijg je van ons een deelvergoeding. De standaard retourkosten 9,50 euro zijn voor de consument, dit bedrag wordt in mindering gebracht bij het crediteren.

     

Retourkosten na 14 dagen

De standaard 9,50 euro zijn voor de consument, dit bedrag wordt automatische in mindering gebracht bij het crediteren. Bij een fabricage defect zijn de retourkosten uiteraard voor WarmWinkel.nl.