opc_loader


Robot Pro Standaard vloerverwarming verdeler 

De PRO vloerverwarmingverdelers, geschikt voor aansluiting op zowel hoog- en laag-temperatuur verwarmingsbronnen. De Robot Pro verdelers zijn o.a. voorzien van een LTV inregelventiel welke het mogelijk maakt de retourwaterstroom in te regelen. De verdeelunit wordt hydraulisch neutraal geleverd. In combinatie met deze stalen verdeelunit uitsluitend diffusiedichte buis toepassen, conform DIN 4726.   

 

Resultaat:1
Resultaat:1

Robot Standaard Pro vloerverwarming verdeler

De vernieuwde Robot Standaard PRO stalen verdeelunit is een echte alleskunner. Een Nederlands fabrikaat dat volledig in eigen huis is ontwikkeld. Het resultaat bovendien van 30 jaar ervaring met een doordachte combinatie van optimale toepasbaarheid en een eenvoudige installatie. Daarom kan er ook 10 jaar garantie worden gegeven bij aanschaf en gebruik in combinatie met de Robot aansluitingen. Wij kiezen bewust voor dit merk door de hoge mate van leverbetrouwbaarheid. 

Deze nieuwe hoogkwalitatieve verdeler is compact en standaard voorzien van een LTV-inregelventiel en rubuuste ophangbeugels  Dit maakt deze Pro Standaard vloeverwarming verdeler makkelijk en altijd passend te monteren. Bovendien is de verdeler geschikt voor verwarmen met CV-ketel en warmtepomp en leverbaar t/m 16 groepen. Bij aansluiting op een laagtemperatuur verwarmingsbron dient de massastroom primair vergroot te worden om voldoende verwarmend vermogen te kunnen leveren.

PRO verdelers zijn geschikt voor aansluiting op zowel hoog- en laagtemperatuur verwarmingsbron. Bij aansluing op een laagtemperatuur verwarmingsbron dient de massastroom primair vergroot te worden om voldoende verwarmend vermogen te kunnen leveren. De PRO verdelers zijn voorzien van een LTV- inregelventiel welke het mogelijk maakt de retour-waterstroom in te regelen. De verdeelunit wordt hydraulisch neutraal geleverd. 

Robot Pro Standaard verdeler kenmerken:

- Makkelijk en doordacht ophangsysteem; past altijd 
- Model Robort Pro verdeler leverbaar t/m 16 groepen 
- Met inregelventiel     
- Robuuste en oerdegelijke fabricagekwaliteit van Nederlandse bodem met 30 jaar ervaring en een optimale leverbetrouwbaarheid 
- Daardoor ook 10 jaar garantie in combinatie met Robot aansluitingen en 5 jaar garantie bij gebruik als losse Robot unit 
- Zowel met cv als met warmptepomp te verwarmen 
- Geschikt voor hoge en lage aanvoertemperatuur