opc_loader

  

  

  

   

  

   

Snelstrop apparaat

Artikelnr: 26-010200

Voor € 25,95

De snelstropper, ook bekend als het drilbindapparaat, draait met één rechte beweging een drilbinder om buis en draadmat heen. Dit hulpmiddel is onmisbaar als je snel veel meters buis wenst vast te maken op een draadmat.

 Dit hulpmiddel voorkomt dat je elke strop los met je vingers moet omdraaien. Daar gaat heel veel tijd en moeite inzitten. Het drilbindapparaat neemt dit handwerk van je over. De werking is eenvoudig. Zorg dat het draaigedeelte met het haakje naar binnen is gedraaid. Bevestig de drilbinder rondom buis en draadmat, leg de rondjes over elkaar heen en haak het haakje van het drilbindapparaat aan de rondjes vast. Trek het apparaat naar je toe zodat het draaigedeelte uitdraait en tegelijkertijd de drilbinder vast draait. Trek door totdat de drilbinder strak getrokken is . Haal het haakje van het apparaat los, en je bent klaar. Bespaar jezelf veel moeite en tijd dankzij het drilbindapparaat!

Tevens is deze snelstrop binder ook te gebruiken om zakken of andere materialen te sluiten of bij hekwerk om een paaltje heen vast te zetten. De mogelijkheden zijn legio.

25,95
Verzendmethode
Packs:
9,50
Levertijd:
1 - 3 dagen
Snelstrop apparaat heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Snelstrop apparaat


Laatst bekeken items