opc_loader


Isolatieplaat

Artikelnr: 26-115

Geëxpandeerd polystreen oftewel EPS

EPS is een duurzaam isolatiemateriaal. In feite is het niets anders dan piepschuim platen, het is dus een kunststof isolatiemateriaal. Eén van de grote voordelen van EPS is dat het exact op maat gesneden kan worden. Zo verlies je weinig materiaal en bespaar je dus meteen al. EPS is ook vrij goedkoop.

Waarvoor gebruiken?

EPS is populair in de bouw voor bijvoorbeeld warmte- en geluidsisolatie. Het helpt goed bij het tegengaan van trillingen waardoor het dus ideaal is voor geluidsisolatie. EPS is een lichtmateriaal, waardoor het gemakkelijk te installeren en te vervoeren is. Hierdoor zit er relatief weinig tijd in het aanbrengen van het isolatiemateriaal, waardoor het één van de goedkoopste manieren is om je vloer te laten isoleren. 

Voordelen EPS isolatiemateriaal

Behoorlijk wat isolatiebedrijven maken gebruik van het isolatiemateriaal EPS. Het voordeel van het materiaal is dat het gemakkelijk aan te brengen is én dat het jarenlang mee gaat. Daarnaast is het materiaal uitermate goed geschikt als isolatie waardoor je de garantie hebt dat je huis goed geïsoleerd is. Het EPS isolatiemateriaal is licht van gewicht en dat brengt een aantal voordelen met zich mee. Zo zijn de piepschuim platen makkelijk te vervoeren en ook nog eens makkelijk aan te brengen. Dit werkt natuurlijk zowel tijd- als kostenbesparend. Om deze redenen is het materiaal populair onder de huishoudens die hun huis willen laten isoleren. Daarnaast is het materiaal ook nog eens volledig recyclebaar.

(Prijs excl. btw) 2,44
2,95

MAATVOERING: plaat

Beschrijving

Isolatieplaat EPS 045 20 - 2 mm 30 - 3 mm 35 - 3 mm
Maatvoering 1 x 1 meter 1 x 1 meter 1 x 1 meter
R waarde R=0,45 m2 K/W R=0,70 m2 K/W R=0,80 m2 K/W
Geluid (dB 28 29 29

     

Beoordelingen (0)
Isolatieplaat heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Isolatieplaat


Gratis Verzending

Alle producten worden vanaf €49,00 gratis geleverd!
 

Retourgarantie

Kosteloos retourneren binnen 14 dagen na ontvangst van uw artikelen.

Levering

Op werkdagen voor 15.30 uur besteld, dezelfde dag verzonden.