opc_loader

Menu

Snelle levering
Lange garantieperiodes
Persoonlijk advies
14 dagen retourrecht

ADVIES OP MAAT?

MAIL

OF

BEL: +31 (0)85-043 30 27

Tecelogo - insteek systeem

   

Met TECElogo heeft u alles in huis voor de drinkwater- en verwarmingsinstallatie; in alle conventionele en grote afmetingen van 16 - 63 mm. Naast standaard armatuurvarianten biedt TECElogo ook praktische voorgemonteerde oplossingen, bijvoorbeeld voor de inbouw van wastafels of de aansluiting op radiatoren.

  

Expertise in topvorm

PRODUCTIE EN KWALITEITSBORGING IN DUITSLAND

Wij vervaardigen onze composietbuizen in onze TECE-fabriek met ultramoderne installaties. In onze eigen laboratoria voor kwaliteitsborging gebruiken we complexe methoden om de afzonderlijke TECElogo-componenten continu te testen. Als gebruiker van TECElogo bent u dus zeker van een constant hoge kwaliteit en dus een duurzame, stabiele en veilige verbinding.

TECElogo heeft natuurlijk alle belangrijke nationale en internationale goedkeuringen. 

Belgium certificates TECElogo

  

     

    

De handen zijn het beste gereedschap

TECElogo - Verbinden - schritte

SNELLE EN EENVOUDIGE MONTAGE

U bespaart tijd als u alleen hoeft te duwen en niet meer hoeft te persen. En u kunt zelfs veel tijd besparen. Volgens een onderzoek van de Hogeschool Münster hadden de ondervraagde monteurs tijdens de montage een tijdsvoordeel van ongeveer 30% ten opzichte van eerder gebruikte systemen.

Kleine ruimte, geen probleem

TECElogo lässt sich dank werkzeugloser Montage auch bei wenig Platz bequem montieren.

Zelfs als de ruimte erg krap is, kunt u toch comfortabel werken met TECElogo. Zonder persgereedschap kom je zelfs moeiteloos op moeilijk bereikbare plekken. 

Bovenhands werken? Geen probleem!

TECElogo - über Kopf

Wat is zwaarder, een persgereedschap of je handen?

Het is duidelijk: het is makkelijker als je alleen je handen nodig hebt om een ​​installatie uit te voeren. Zeker als je boven het hoofd werkt.