opc_loader

Menu

ADVIES OP MAAT?

MAIL

OF

BEL: +31 (0)85-043 30 27

ELEKTRISCHE VLOERVERWARMING

Je ziet het tegenwoordig steeds meer: elektrische verwarming. Niet alleen elektrische radiatoren en infrarood verwarming zijn in trek, maar ook elektrische vloerverwarming is in opkomst. Logisch ook, want we willen met elkaar richting aan gasloos en energieneutraal Nederland.

Onze elektrische verwarmingsmatten en ons warmtefolie zijn een uitstekend alternatief voor traditionele vloerverwarming. Beide vloerverwarmingen werken snel, nauwkeurig en zijn nog gemakkelijk zelf te plaatsen ook!

Elektrische vloerverwarmingsmatten als vloerverwarming

Onze vloerverwarmingsmatten zijn uniek. Het systeem maakt het namelijk mogelijk om op een bestaande tegelvloer of een reeds aangebrachte afwerkvloer tóch nog vloerverwarming te installeren. De mat is circa 4 mm dun en kan in een lijmlaag meegenomen worden zonder dat slopen en uitfrezen nodig is. De mat komt vrijwel direct onder de oppervlakte te liggen. Dit verhoogt de opwarmsnelheid van de vloer, wat het systeem tevens geschikt maakt voor ruimtes met een niet permanente bezettingsgraad zoals badkamers, hobbyruimtes, etcetera.

De kabelmat is verkrijgbaar in 16 verschillende oppervlaktes van 1 tot 15 m2. Doordat de verwarmingskabel op de mat aan het eind is doorverbonden, is er maar aan één zijde een voedingskabel, welke onzichtbaar bevestigd is middels een unieke verbinding. Hierdoor hoeft er geen retour naar de thermostaat gelegd te worden.


Elektrische warmtefolie als vloerverwarming

Steeds vaker worden er ‘droge’ vloeren geplaatst zoals hout, parket en laminaat. Een passende verwarmingsoplossing voor onder deze vloeren is ProFoil warmtefolie. De verwarmingsfolie kan direct geplaatst worden onder de vloer en kan worden aangestuurd door een digitale Wifi klokthermostaat met vloersensor. Deze zorgt voor een zeer gelijkmatige opwarming en begrensd de maximale temperatuur.

De warmtefolie kan op 6 mm dikke polystyreen isolatieplaten worden geplaatst of op 3 mm alufoam ondervloer. Deze isolatie zorgt ervoor dat de warmte naar boven is gericht. Daarnaast heeft de isolatie een geluidsdempende werking.

Je kan ProFoil gemakkelijk op maat bestellen. Daarnaast kan je de folie zelf nog op maat knippen op de aangewezen plekken, zodat het perfect past.