opc_loader

53 x 53cm - Spiegelverwarming

Artikelnr: 710-050

​

lengte    (mm) 53
breedte (mm) 53
dikte (mm) 0,8
vermogen (watt) 50
garantie 5 jaar
gekeurd CE, KEMA
spanning 230 Volt
61,00
Verzendmethode
Packs:
9,50
Levertijd:
1 - 3 dagen

Met Profort spiegelverwarming nooit meer een beslagen spiegel in de badkamer. Binnen een handomdraai is deze luxe voor uw badkamerspiegel realiteit.

Met deze verwarming het uiterst makkelijk te installeren verwarmingselement van Profort, kunt u uw spiegel condensvrij houden. Het product is geschikt voor bijna iedere type spiegel, economisch in gebruik en absoluut veilig. Een garantieperiode van 5 jaar geeft zeker de hoogwaardige kwaliteit van het product aan. Het element is eenvoudig aan te brengen en het is ook absoluut onderhoudsvrij.

Profort Spiegelverwarming is een 0,8 mm dun zelfklevend verwarmingselement dat uw spiegel condensvrij houdt. Het verwarmingselement is internationaal en KEMA gecertificeerd en kan 100% veilig in uw badkamer worden toegepast. Door het hoge vermogen wordt de spiegel in korte tijd tot een temperatuur van circa 40°C verwarmd waardoor deze niet meer beslaat. Het verwarmingselement werkt op 230 Volt en kan rechtstreeks op de lichtschakelaar van uw badkamer of van uw badmeubel worden aangesloten. Dankzij de Profort Spiegelverwarming voortaan dus een heldere blik op en bij uw persoonlijke verzorging.

Spiegelverwarming wordt geleverd:

  •  Porfort spiegelverwarming 
  • Installatievoorschriften  


Kenmerken van spiegelverwarming

  • Eenvoudige montage
  • Laag energieverbruik
  • Onderhoudsvrij
  • 100% Veilig

Technische Specificaties
   
Clarity:  
Afmeting: 53 x 53 cm
Aansluitkabel: 100 cm
Voedingsspanning: 230 V~
Vermogen: 50 Watt
   

 

53 x 53cm - Spiegelverwarming heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Laatst bekeken items