opc_loader

Infrarood verwarming


 

        

   

   

         A++ kwaliteit

Door de stijgende energiekosten en het toenemende sociale milieubewustzijn worden conventionele verwarmingsprocessen zoals die op basis van gas en olie op de proef gesteld. Met infrarood verwarming is een nieuwe milieuvriendelijke technologie voor verwarmen beschikbaar voor renovatie en nieuwbouw.

Dit is ook bruikbaar voor hoofdverwarming in de nieuwbouw als renovatie. Maar zelfs kan het een aanvullende verwarming zijn in oudere gebouwen.

Technologie geïnspireerd door de natuur

Infraroodstraling omringt ons elke dag, omdat het wordt uitgestraald door de zon. En het is een waar wonder van energie: de afstand tussen de zon en de aarde vermindert de infraroodstraling bijna zonder verlies. Uiteindelijk transformeert het in warmte zodra het het aardoppervlak raakt. De OHLE infrarood panelen nemen dit natuurlijke principe over met innovatieve technologie, door de langegolf infrarood C-straling te genereren, vergelijkbaar met de straling van een ouderwetse houtkachel.
Deze straling vereist geen lucht om warmte te transporteren, maar doordringt deze vrijwel zonder verlies, transformeert zichzelf in warmte, waar het vaste objecten, wanden en plafonds treft. Deze slaan de warmte op en geven deze gelijkmatig aan hun omgeving. Dit gegeven biedt tot drie keer meer efficiëntie vergeleken met een conventionele verwarming, omdat de behuizing (wanden, ect) warmte tot drie keer zo effectief kan opslaan als de lucht zou kunnen. Dit voorkomt ook schimmelgroei en verhoogt de relatieve vochtigheid in de kamer. Als gevolg hiervan wordt een behaagelijk leefklimaat gecreëerd, dat onder andere het immuunsysteem versterkt. (zeer goed voor allergie of astma patienten)

De OHLE Basic gaat van 0 tot 100 ° C in slechts 8 minuten.
Hiermee heeft OHLE de snelste opwarmtijd met zijn infrarood panelen. Dit levert dus een energiebesparing t.o.v andere panelen. De achterkant van de OHLE Basic-infrarood panelen hebben een temperatuur van slechts ongeveer 36 ° C na een bedrijfstijd van 3 uur. Dit wordt mogelijk gemaakt door een speciale verwarmingsmat en isolatie. Een materiaalmix van verzilverde glasvezel en koolstof zorgt niet alleen voor deze snelle verwarming, maar zorgt er ook voor dat de gebruikte elektriciteit gelijkmatig wordt verdeeld als warmte op het oppervlak en de best mogelijke homogene temperatuurverdeling mogelijk maakt. Een hoog stralingsrendement is het resultaat. De stroomtoevoer naar de platliggende koolstofdraden gebeurt via puur zilver, hierdoor is het gebruik enorm energiebesparend. 

     

BROCHURE:

     

     VIDEO:     

                          

      

PRODUCTEN: