opc_loader

      

HEM-SYSTEM® -  de naadloze aansluiting

Deze uitvinding van Hemstedt heeft een revolutie in markt gebracht. Elke verwarmingskabel heeft een aansluiting nodig tussen de warme en koude overgang. Dit werd gewoonlijk gedaan met een mechanische verbinding, welke dan meestal werd geïsoleerd met een krimpbuis.
Het probleem is dat deze methode niet altijd 100% lekbestendig is, wat kan leiden tot storingen. Voor vloerverwarming kwam het dichtheidsprobleem, waardoor de verbindingen dikker waren en dus werd het leggen moeilijker.


     
                         

De doorbraak

Met HEM-SYSTEM® is de overgang tussen warm- en koud geleidingsleidingen naadloos, omdat het als een stuk is gemaakt. Dit betekent ook dat de volledige isolatie naadloos is, aangezien er geen
krimpbuizen worden gebruikt. De voordelen zijn duidelijk: absoluut waterdicht en makkelijker te installeren, omdat de hele kabel slank en dun is. En nog een voordeel: door het weglaten van een werkstap. Deze elektrische vloerverwarming is niet alleen beter en duurzamer, maar ook nog goedkoper!

De Hemstedt® zelfklevende warmtemat met verminderde dikte is
uitgerust met de HEM-SYSTEM® connectie, sinds 2005.
De koude / warmte splitsing is nu naadloos, zodat de typische problemen die verband houden met omvangrijke krimpkousen worden geëlimineerd. Dit vereenvoudigt het werk voor de installateur. Alle daaropvolgende werkzaamheden kunnen worden uitgevoerd op een vlak oppervlak. Het HEM-SYSTEM® heeft zich als succesvolle oplossing gevestigd.